Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Öltözködési stílusok

2012.07.05

 

Áttekintés a legnagyobb divatos öltözködési stílusokhoz, melyek csak akkor igazán nőiesek, ha megfelelően válogatjuk őket össze színekben, kiegészítőkben. Ha még nem találod a stílusod, és igazán nőies szeretnél lenni, itt a helyed! 

3323_ekszerek.jpg

Ha nyakláncot veszel, keress hozzá illő, hasonló mintájú, színű karkötőt és fülbevalót is. Vannak kifejezetten szettek is, amikhez mindhárom megkapható egyben. Ezeket szándékosan egyfélére gyártják, hisz mindig szebb három egyforma ékszer, mint egy hanyagul összeválogatott trió. Figyelj oda, hogyha a ruhád díszes, mintás ne pakold magad tele ékszerrel, viszont egy szolid ruhához ezt nyugodtan megteheted.
Először is a stílusokról szeretnék írni nektek, majd a színekről, formákról. Mindenkinek megvan a maga stílusa, vagy legalább is igyekszik azt megtalálni. Kezdeném a kedvencemmel, az elegáns stílussal.
05_noi_bluz.jpgHa te inkább eleganciáddal szeretnél kitűnni a tömegből, keress apróbb, csillogó, szolid ékszereket, karika-fülbevalót, vékony karkötőt, nyakláncot. Ajánlom az ezüstöt és az aranyat. Ruháidhoz fekete, barna, fehér, szolid pasztellszíneket javasolok, de egy erősebb árnyalattal is elegánssá teheted magad, ha kéket, lilát, vöröset esetleg rózsaszínt választasz. Ékszereidet is ruhádhoz válogasd, és ne keverj egyszerre sok színt öltözködésedbe. A fekete szinte mindenhez illik, és az ezüst is. Aranyat inkább fehérhez vegyél fel, illetve barnához. Elegáns lehet egy kissé nagyobb köves ékszer is, de a túlzás elveszi a hatást. Ne riadj vissza a koktél ruháktól, a hosszú nagyestélyihez hasonló ruháktól sem. Ha szereted az inget, és a hosszúnadrágot/szoknyát akkor nyugodtan párosítsd őket. Frizurának a kiengedett, hosszú haj, a konty, illetve csattal szépen összefogott, rendezett frizura illik hozzád. Kissé be is csavarhatod elöl, vagy loknikban összecsatolhatod hátul. Sose hazudtold meg magad egy tréningnadrággal, egy mackófelsővel, vagy edzőcipővel. Időnként légy picit vidám stílusban is, vagy sexy.
 
22299_keleti-mintak.jpgHa vidámságot szeretnél tükrözni, neked az élénk színű ékszereket és ruhákat ajánlom, illetve a mintásat. Kerüld a barnát, és a sok feketét. Vegyél fel toppot, figurás, mintás színes pólót, fodros szoknyát, nadrágot, rövidnadrágot, mind jól fog állni, ha megfelelő színben választod. Ne vidd túlzásba a színek keverését. Nyugodtan vegyél fel farmert, vagy egy csónaknyakú színes felsőt. Ékszereidben választhatsz nagyobb méretű, köves, élénk színűeket. Vastag karkötőt, illetve nagyobb, lógó fülbevalót, és nyakláncot. Az edzőcipő, tornacipő a farmerhoz jól mehet, de szoknyához inkább szandált, díszített papucsot válassz. Hajad hordhatod kiengedve, díszes színes csatokkal összefogva, vagy copfban, színes hajgumival.

112695_3_big.jpg

termekn37-gyonyoru_koktelruha_fekete.jpgA sexy külső elérésének módja egyszerű. Szánj a ruhaválasztásra legtöbb időt. Keress testhez simuló ruhát mely a melledtől combig ér. Lehet ez egy kivágott felső, vagy akár pánt nélküli is. Ajánlom a vöröset, és a feketét, amellyel minden férfit megbolondíthatsz. Egy apró rózsát mintázó fülbevaló és hasonló lánc igen csinos lehet, de feldobhatod ezüst ékszerrel is. Végy elő egy vörös vagy fekete magas, szépen díszített cipőt, hajad hagyd szabadon. A pasik számára a legsexysebb mindig a kiengedett hosszú haj, az hogy ez egyenes, vagy göndör már nem sokat számít. Ne felejtsetek el fürdőruhában is hódítani.
 
A sportosabbak számára sokszor elég egy nadrág, ami lehetőleg farmer, és egy egyszerű póló vagy topp, tréning együttes hőmérséklettől függően. Ehez egy edzőcipő, vagy rövidnadrághoz papucs. Általában összefogott haj, vagy lazán kiengedett. Ékszert nem nagyon vesznek fel, mondván, hogy az úgy sem kell. Akik nagyon belebolondulnak a sportba, ajánlom, próbáljanak többet törődni öltözködésükkel, mert ez a „stílus” valójában már majdnem a „nem-érdekel”, „nekem így is jó” rész. Nyugodtan feldobhatjátok magatokat egy szép nyaklánccal, karkötővel. (Biztos van olyan ami tetszik!) A sminkelés nem bűn, és nem rossz, ha felfigyelnek rád az utcán. Ne bújjatok el a világ elől. Azoknak pedig, akik csak a mackófelsőt, illetve tréningruhákat ismerik ez a rész duplán szól. Ezzel együtt, nem szeretném bántani azokat, akik smink nélkül is csodaszépek, vagy utálnak sminkelni. Semmi nem kötelező, de egy nő, ha lehet mindig a legjobbat, és legszebbet hozza ki magából!
 

21899_farmrshort.jpg

 
 

 

Elérhetőség


Archívum

Naptár
<< Április / 2018 >>

Statisztika

Online: 3
Összes: 60620
Hónap: 4045
Nap: 151