Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Oldalunkról

 
Oldalunk 2012. Június 1-én indult. Egy hónap alatt 300 látogató látogatta meg a BeautyPiece oldalát, és remélem megelégedve távoztak innét. Bár az oldal még most is hiányos kicsit, igyekszem minél gyorsabban pótolni azokat, és újabb ötleteket gyűjtve kiegészíteni mindenféle érdekességgel számotokra. Egy hónap után úgy gondoltam, ideje készítenem egy vendégkönyvet is, hogy itt is tudjátok jelezni, ha gond van, vagy csak értékelni az oldalt (remélem jól).
Az oldal szerkesztője Ariel, vagyis én. Fiatal, 1994-es születésű vagyok, és igen sokat küzdöttem azért, hogy elérjem mai megjelenésemet. Zavaros, nehéz gyerekkorom ellenére, ma magabiztos vagyok, és mindig mosolygom, amit főleg a páromnak köszönhetek.
Kérdéseiteket és megjegyzéseiteket szívesen veszem. Válaszolok mindenkinek, aki ír. A tárgyban, ha lehet „BeautyPiece” vagy „BPiece” szerepeljen. Előre is köszönöm annak, aki veszi a fáradtságot és leírja észrevételeit. E-mailemet sok helyen láthatjátok, de meghagyom itt is: scloud612@gmail.com

vendegkonyv45.gif

Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalam.
Ariel

bperge.jpg

 
 

 

Elérhetőség


Archívum

Naptár
<< Április / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 60619
Hónap: 4044
Nap: 150